Virtualizacija
Informatika > Virtualizacija

HSC IT konzalting i inženjering d.o.o.

HSC IT konzalting i inženjering d.o.o.
Adresa
HR-52100 Pula, Stankovićeva 1
Telefon
+ 385 52 543 550
Telefax
+ 385 52 543 550
Web stranica

HSC Informatički konzalting i inženjering d.o.o. je nezavisna konzultantska firma na području ICT (Information & Comunication Technology), a isto tako i na području poslovnog savjetovanja i organizacije rada u suvremenim uvjetima primjene informatičke i komunikacijske tehnologije.

Sastavni dio poslovanja je i konzalting koji pružamo velikim i srednje velikim poduzećima pri dizajnu, konfiguriranju i uvođenju SAN i NAS rješenja podržanih EMC Storage sustavima kao što su: Symmetrix DMX, Clariion, Celerra i Centera.

Usluge Web marketinga također spadaju u grupu visoko rangiranih i kvalitetnih usluga koje pružamo našim klijentima.

EMC Computer Systems

EMC Computer Systems
Adresa
HR-10000 Zagreb, Hektorovićeva 2
Telefon
+385 1 61 97 395
Telefax
+385 1 619 74 06
Web stranica
Djelatnosti
Virtualizacija, SoftwareHardwareSAN i NAS sustavi
Najpoznatiji Storage sustavi za konsolidaciju IT infrastrukture i izgradnju SAN (Storage Area Network) i NAS (Network Atacched Storage) sustava za pohranu, čuvanje i dohvat velikih količina podataka (izraženo stotinama TB) za potrebe svih veličina i vrsta poslovanja - od malih poduzeća do velikih međunarodnih korporacija.

Osim najsuvremenijih Storage sustava - Symmetrix (DMX1000-DMX3000, DMX3), Centera, Clariion te Celerra file servera, EMC nudi i cijeli niz programskih rješenja za upravljanje cjelokupnom SAN & NAS infrastrukturom, a isto tako i najnoviji software za virtualizaciju serverske podrške na različitim operativnim platformama (Windows, Linux, Solaris...) i mrežnim infrastrukturama.

EMC Computer Systems Austria zadužen je za hrvatsko tržište i pomoći će vam sa svojim partnerima u Hrvatskoj da izgradite suvremenu i uvijek raspoiloživu iIT infrastrukturu s najvišim standardima i kriterijima sigurnosti i raspoloživosti sustava.